19 Aralık 2012, 13:04 - Anasayfa // ALO!BURADA OLMAZ OLMAZ Haberi yazdır
Güzin Yangın Toptaş, şu anda İzmir'de ikamet eden ve emekli öğretmen olan bir hemşehrimiz. İnternet'te Çengel'in sayfasını takip ederken, dYGlanıp aşağıdaki mesajı göndermiş. Aynen yayınlıyoruz:
SENİ ÖZLEDİM KOÇHİSAR
Köşker'deki pelit ağaçlarını, Boğazdaki bağları, Dingi, Güneştepe'de diktiğimiz çam fidanlarını aradım. Tuzlu testi ustalarını, Mustafacık kavunlarını, firiğ yapmayı, helvacımızı, ilkokul arkadaşlarımı, öğrencilerimi, karını ÖZLEDİM SENİ ÖZLEDİM KOÇHİSAR hemde çok özledim.
İhmal etmişler seni, üvey evlat muamelesi görmüşsün, acımadan kıymışlar sana. Senin tahinli pidenin eşi benzeri yok biliyor musun. Nasıl yapardı o fırıncılar, hergün arıyor ve anıyorum.
BABA ISAK, ŞİPPEKER ve diğerleri renklerimizdi bizim. Rahmetli Eşim YAŞAR TOPTAŞ çektimi kafayı ya ZAHİDEM ya da ALLI TURNAM BİZİM ELE VARIRSAN ŞEKER SÖYLE KAYMAK SÖYLE BAL SÖYLE dinlerdi. Ben biliyorum ki bu yazıyı okuyanların çoğu tanımazlar bizleri ve yabancı derler.
Biz ŞEREFLİKOÇHİSAR'dan başka her yerde yabancı yadırgı hissediyoruz kendimizi. Herkese sevgiler Şereflikoçhisar'ı sizlere emanet ediyoruz. Sevgili sınıf arkadaşım vefalı dostum MÜŞERREF ÖZTOPRAK sevgilerimi iletiyor, Hayati'nin mekanı Cennet ruhu şad'olsun diyorum.
Güzin Yangın Toptaş
20 Aralık 2012
Yönetici tarafından yazılan bu haber, 5788 defa okunmuştur.
YORUM YAZ

Diğer ALO!BURADA OLMAZ OLMAZ Haberleri
TümüTekin İnşaat
SON YORUMLANANLAR
-
ANMA - Turan Yeşilöz
ANMA - Turan Yeşilöz...
-
Acımızın Tarifi Yok
Gazetemiz sahibi Mustafa Yücel, yoğun bakımdaki yaşam mücade...
-
İlçemizde daha önce görev yapanlar da var
Meslekten ihraç edilen 202 hakim ve savcının 5’i İlçemizde g...
-
Vefat Edenler / 29 Ekim 2020
Vefat Edenler / 29 Ekim 2020...
-
Musa Öztürk İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü oldu
İlçemizde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Sarıyahşi İlçe M...